Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin mevki takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hatta bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olabilir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

yangın kapısı Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye alışverişlemleri seri bir biçimde yapılabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kanatlar zarfında uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin destek plakaları mevcuttur.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş Yangın Çıkış Kapısı verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak için tıklayın.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şartı yoksa yangın kapısı daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page